Ново L`Acquarossa Eau de Toilette от Fendi

L`Acquarossa Eau de Toilette

Fendi лансира своят нов парфюм L`Acquarossa Eau de Toilette за дамите преди няколко часа! Той наследи завета на представеният през миналата година към средата на 2013-та едноименен L`Acquarossa Eau de Parfum. Новият парфюм също вдъхновен от Италианският стил, който преобладава все още в Рим.

Fendi L`Acquarossa Eau de Toilette ще може да се закупи от официалните представители и парфюмерии от 29 Юни 2014-та. Ароматът му е създаден от същото трио композирало уханието на оригиналния L`Acquarossa EdP. Имената на парфюмерите са Франкос Деманши, Беноит Лапуза и Дафни Лебю.

fendi L`Acquarossa Eau de Toilette

Ароматът на Fendi L`Acquarossa Eau de Toilette започва със уханието на Италиански цитруси като Каламбрийски бергамот и Сицилиански червен портокал и лимон подправени от сечуански пипер. Централната част на композицията е заемана от цветните нотки на лантана, божур и виолетки. Базовите нотки са изцяло от червен кедър и мускус.

Парфюмът има невероятно ухание което може да е подходящо за по-топло време, но класически-цветната му композиция го прави подходящо дори и за мразовито време. Подходящ за млади дами на възраст между 20-40 години.

L`Acquarossa Eau de Toilette2

Рекламата на Fendi L`Acquarossa Eau de Toilette

Въпреки, че това е само тйизър към рекламата съвсем скоро очакваме и същинският клип където Киара Мастрояни ще блесне като рекламното лице на Fendi L`Acquarossa Eau de Toilette. Новият парфюм също идва във красив червен флакон със златни кантове.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!