Ново Roberto Cavalli Gold Edition в колекцията с парфюми

Roberto Cavalli Gold Edition

Новият парфюм Roberto Cavalli Gold Edition ще се появи в лимитирана серия до края на пролетта на 2014-та година обещават от Roberto Cavalli! След представянето на Roberto Cavalli Eau de Parfum през 2012-та, последван от  Roberto Cavalli Acqua който видяхме през миналата 2013-та година заедно с Roberto Cavalli Nero Assoluto, Roberto Cavalli Oud Edition и по-големият му брат Roberto Cavalli Tiger Oud дойде и реда на последното ухание от тази толкова интересна и популярна линия с парфюми, който идва в уникална кутия в комплект с дамско портмоне и който се казва Roberto Cavalli Gold Edition!

Новият парфюм от колекцията може да се нарече без ни най-малка капка съмнение луксозен, вдъхновен от любовта на дизайнера към златото. Композицията на Roberto Cavalli Gold Edition представлява съвкупност от Арабски нотки като шафран във върховите акорди, дървесни и животински нотки в сърцето и мистериозният тамян в базата му.

Roberto Cavalli Gold Edition2

Опаковката и бутилката на парфюма са изключително луксозни и доста скъпи! Бутилката и капачката (оформена като корона) са изцяло покрити от тънък лист бяло злато. около гърлото на бутилката има пръстен, който може да се свали и дори да се носи, изработен от 138 бели и 121 черни диаманта.

Парфюмът идва в комплект с уникално дамско портмоне, чийто дизайн е направен лично от Роберто Кавали. То е изработено от златисти нишки а повърхността му наподобява крокодилска кожа. Комплектът пристига в изящна кутия отвътре с анималистичен принт по страниците.

Тази нова и лимитирана серия наречена Roberto Cavalli Gold Edition ще бъде налична само в 3 бройки, за които цена все още няма, предполагам обаче, че стойността на всеки един комплект ще надвиши очакванията на доста от почитателите на линията, но все пак 3-ма ще имат шанс да си закупят този уникален парфюм!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!