Ново Versace Pour Femme Oud Oriental 2014

Versace Pour Femme Oud OrientalVersace лансира своят нов дамски парфюм който кръсти Pour Femme Oud Oriental специално за началото на 2014-та година. Новият парфюм е Луксозен и много женствен, спътникът на представеният през миналата година мъжки аромат nareèn Versace Pour Homme Oud Noir.

В дизайна му се наблюдава чувството за лукс, топлина, чувство и ориенталски и гръцки мотиви вплетени в флаконът му който е изцяло в златист цвят, като формата му е взаимствана от предходните версии на едноименният Versace и Versence. Емблемата на Медуза е вградена по средата на флакона и в капачката му.

За премиерата на новият парфюм който се очаква да излезе този път първо в Италия е предвидено специално откриване в магазините на Versace в Италия. Марката много ясно свързва 2-та парфюма със почеркът който се вижда в аромата им със съчетанието на кожа и агарово дърво, което се счита, че има способности подобни на тези на афродизиаците.

Ароматът на Versace Pour Femme Oud Oriental е подходящ за ползване през по-прохладното зимно време, като той е идеалният спътник за дамите индивидуалистки които искат да допълнят своят ароматен гардероб с едно ново нощно ухание подходящо за всякакви официални поводи!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!