Новото ухание за мъже Issey Miyake Nuit d’Issey 2014

Issey Miyake Nuit dIssey

Issey Miyake Nuit d’Issey е един нов мъжки парфюм, за който ако съдим по външният му вид и флакона е от същата колекция към която принадлежи и L’Eau d’Issey Pour Homme който беше представен през 2009-та година. Бутилката му е оцветена в черен металически цвят, символизиращ нощта, която е хипнотизираща и магнетична.

Композицията на Nuit d’Issey е дървесна, с кожен аромат разработен от Лок Донг и Доминик Ропион. Уханието му бе описано като остро, мистериозно и естествено, с силно дървесно присъствие. Връхните нотки на парфюма включват нотки на бергамот и грейпфрут. Мистериозното му сърце включва акорди на кожа, ветивер и доста пиперливият аромат на черен пипер, като базата е очаквано дървесна.

Фотограф на рекламната кампания на Issey Miyake Nuit d’Issey е Раян Хопкинсън. Ароматът ще се предлага във два вариянта добре познати от предходните аромати споделящи същата форма на флакона а именно 75 и 125ml с концентрация от Eau de Toilette. Issey Miyake Nuit d’Issey може би ще се появи на пазара към средата на 2014-та година.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!