Opium Collector’s Edition 2014 от Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent Opium Collector's Edition 2014

Yves Saint Laurent лансираха своят нов Opium Collector’s Edition специално за 2014-та година и нямаше как след като миналата година беше пусната специална версия за 2013-та година.

Opium Collector’s Edition 2014 е един абсолютно нов парфюм в репертоара на Yves Saint Laurent който ще може да се закупи в ограничен период от време до края на годината или до изчерпване на наличностите. Миналогодишният Opium Collector’s Edition от 2013-та беше представен във бутилка със златист цвят, докато новият дамски парфюм ще бъде видян във металически цвят наподобяващ бяло златно покритие със златни детайли. Новият аромат ще се опита да пресъздаде контраста между студено и топло, между светло и тъмно.

Yves Saint Laurent Opium Collector 2014
Ароматът му започва със акорди на мандарина и бергамот, които ни отвеждат до цветното сърце от кантарион и жасмин. базата комбинира нотките на ванилия, ветивер и кехлибар. Тази композиция ще се предлага с концентрация от Eau de Parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!