Още 6 уникални пожелания за Великден!

великден-пожелания

Преди да започна искам да пожелая от името на всички от екипа на bg-parfum.info “Честит Великден”!

След като преди няколко дни публикувах статията 15 нови пожелания за Великден 2014 и заради интересът към пожеланията за Великден и липсата на по-общи такива в гореспоменатата статия взех решение да измисля още няколко уникални пожелания за Великден!

И това решение доведе до създаването на следните пожелания от по-общ характер специално за Великден 2014.

1. Пожелание за Великден 2014

Събрали сме се на този ден драги мои да отпразнуваме Възкресението Христово, да почетем светлата памет Христова, пожелавам ви да сте колкото усмихнати толкова и здрави през цялата година.

2. Пожелание за Великден 2014

Този заветен ден, празнуван толкова години успява да ни събере отново около масата семейна, да сме толкова здрави и силни колкото сме били и до сега и отново да се видим пак тук след година.

3. Пожелание за Великден 2014

Днес е Великден!
Да сме честити и добри, да има берекет и разбирателство през цялата година! Повече приятни емоции и много превъзмогнати трудности.

4. Пожелание за Великден 2014

Честит ви Великден, яйца като камъни, козунаци като мед и цяла година с късмет, това да ви се случи и на всеки един да се получи каквото той самият иска да му се случи!

5. Пожелание за Великден 2014

Пожелавам ви Великден, да ви е честит, да сияете от прелест и очарование, тъй както ме впечатлихте със своето държание!

6. Пожелание за Великден 2014

Христос Воскресе!
Да са пълни ръцете ви с работа, да са пълни джобовете ви с пари, да е пълна къщата ви с весели дечица, да е пълна главата ви с добри спомени през цялата 2014-та година!

Още веднъж искам да пожелая и от името не целият екип весело изкарване на празника, приятна почивка и разбира се добри моменти с роднини и приятели на Великден!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!