Още един парфюм от Escada Born in Paradise

Escada-Born_in_Paradise

Escada Born in Paradise е 22-рият дамски парфюм от лятната колекция на Ескада, който ще можем да усетим това лято. Неговата поява бе известена още в самото начало на пролетта на 2014-та година, като за него бяха казани доста неща, но най-запомнящото се бе:

“Escada Born in Paradise създава чувство на топлина, задоволство и безгрижие. Ароматът на Born in Paradise отнася всеки докоснал се до чудните му нотки в тропическият рай на Френска Полинезия, изпълнена със светли и красиви цветя, чисти водоизточници, вкусни тропически плодове и несравними плажове. Вдъхновен (поне донякъде) от всеизвестният коктейл Пина Колада, парфюмът ESCADA Born in Paradise поднася прелестна комбинация от кокосово мляко и ананас, разбити със свежите и воднисти нотки на диня, гуава, зелена ябълка допълнени с мускусни, кремообразни и дървесни под-тонове. Темпераментният му характер незабавно отделя плодов вкус който ще накара слюноотделянето в устата ви да заработи и също толкова моментално, почти като зараза ще ви обземе чувство на спокойствие и желание за почивка, точно тези качества правят ESCADA Born in Paradise идеалният парфюм за лятото. ”

Както споменах по-горе Born in Paradise бе представен през самото начало на пролетта през месец Април 2014-та година, ароматът му се характеризира с умерена интензивност и сила, което също го прави идеален избор за топлите летни дни.

Нотки на ESCADA Born in Paradise

Връхни: гуава, бергамот и диня;
Сърдечни: ананас и кокосово мляко;
Базови: кедър, мускус и сандалово дърво.

escada born in paradise

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!