Парфюм на деня – Touch for Men на Burberry

Touch-for-Men

Здравейте на всички днес сме 29 Ноември 2014-та година и парфюмът върху който ще падне акцента днес е собственост на Burberry и се казва Touch for Men. Днес отново е студен и облачен на много места ден, поне прогнозите за времето така сочат, защото докато пиша тези редове навън е още пълен мрак!

Ароматът му представлява една смесица от свежи, пикантни и дървесни тонове, които правят уханието му подходящо за цялата година, но най-вече за пролетта, есента и зимата. Лятото като, че ли не е най-подходящото време в което да го ползвате въпреки, че не виждам проблем особено ако ще се ползва вечер!

Можете да видите повече за аромата му на тази страница, а сега ще обсъдим още малко за какви мъже е подходящ именно Touch for Men! Контингентът към който е насочен са мъжете които вече малко или много са улегнали, за тези господа навършили 30-те години, като специалистите не дават горна възрастова граница. Още за мъжът който ще го хареса, той със сигурност обича топлината и обича да излъчва лъчезарност, но без да е прекалено.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!