Парфюм на деня – Dior Addict от Christian Dior

DIOR_ADDICt-parfumДнес е 3 Декември и е време да споменем един от класиците подходящ за този ден, Dior Addict – уханието което бе представено пред света през края на 2002-ра година, чийто създател е Тиери Васер. Парфюмът постави началото на една много интересна вълна от аромати на Dior, които винаги предизвикват силен интерес сред дамите и това съвсем не е учудващо!

Dior Addict е в личният ми списък с 10-те парфюма които всеки трябва да опита и повярвайте ако го опитате със сигурност ще го поискате! Ароматът му е сравнително тежък, което до голяма степен се дължи на основната нотка от ванилия и на спомагащите дървесни нотки които също имат осезаемо присъствие.

Въпреки, че композицията му е изградена от плодова част предимно във връхните нотки, цветна в сърцето и дървесно-ванилова в базата като, че ли всичко извън базата остава на втори план, който само довършва със своят уникален детайл цялостният аромат. Уханието на Dior Addict е изключително топло, умерено интензивно и аз препоръчвам да се използва с мярка и предимно вечер, защото много лесно може да се прекали, защото ароматът му е пристрастяващ и ако се напръскате повече от необходимото част от обаянието му ще се изгуби заедно със стилът вграден в формулата му.

dior-addict-ароматDior Addict може да се поръча от тази страница в която е описан дори още по подробно ароматът му и нотките му.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!