Парфюм на деня – Fan di Fendi Extreme

Fan-di-Fendi-ExtremeНовият парфюм на деня е Fan di Fendi Extreme ароматът за жени който бе представен преди две години през есента на 2012-та. Ако се питате защо точно той и защо точно днес, продължете да четете нататък!

Защо Fan di Fendi Extreme е парфюм на 30-ти Ноември 2014?

Защото точно на този ден преди 2 години се срещнах с аромата му за първи път и той остави трайна следа в пътешествието ми сред света на ароматите!

Следата която той остави мога да опиша просто като простота и стил изразена от нотките му които са не много на брой, но и точно това прави цялото му ухание толкова незабравимо!

Парфюмът по мое мнение е подходящ точно за този период от годината, когато е влажно, когато ни е малко подтиснато от първите седмици на зимата, но и когато очакваме блясъкът на коледните и новогодишни празници. Fan di Fendi Extreme е способен да озари пътят към щастието и веселието, но с необходимата доза финес.

fendi-fan-di-fendi-extreme-pВсичко това е изразено и интерпретирано чрез външният вид на флакона му, който ако бъде погледнат от лицевата му част показва блясъкът който се крие зад тъмнината и дори светлината която я обгръща, която стои само зад фасадата на нашите представи, която ни очаква и която Fan di Fendi Extreme предлага.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!