Парфюм на деня – Les Lions d’Arthes от Jeanne Arthes

Les Lions d’Arthes Jeanne ArthesДнес ще говорим за един парфюм който срещнах за пръв път през миналата година. Това е Les Lions d’Arthes който е създаден от Jeanne Arthes, малко популярна модна къща у нас, но една от водещите в Япония. Популярността на марката идва от това, че създава освен редовните си линии и аромати които имитират уханията на световно-известни парфюми!

Жан Артес е известна и с изключително достъпните си цени и прекрасното качество на парфюмите. Към днешна дата почти всички тинейджъри в Япония са имали или имат парфюм от модната къща.

Ароматът на деня Les Lions d’Arthes от 2012-та година е наследник на Les Lions d’Arthes 2001, но ако го пробвате и сравните с Tom Ford’s Black Orchid сигурно ще го оприличите повече на него! Освен че ароматът му много наподобява този на Black Orchid, можете да го намерите в почти всеки един магазин за намалени аромати на цена около 25$ и дори в някои ако оставите коментар, можете да се сдобиете и с безплатен тестер независимо къде се намирате по света.

В композицията на  Les Lions d’Arthes 2012 ще откриете нотки на ванилия, пачули, сандалово дърво, мускус, боровинка, бергамот, иланг-иланг, орхидея и други.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!