Парфюм на деня – MADE TO MEASURE GUCCI

MADE TO MEASURE GUCCI

Сезона е такъв, студено е както на господата така и на дамите и днес реших да стопля мъжките сърца със споменът за уханието което бе лансирано в края на 2013-та година преди точно година, което бе дело на италианският моден гигант GUCCI. Новият мъжки парфюм взема името или по-скоро се присъедини към колекцията на марката наречена просто Gucci Made to Measure.

Какво прави парфюма толкова интересен днес?

Парфюмът е създаден за мъжете които искат да бъдат забелязани със стилът си, за мъжете които правят впечатление и не обичат компромисите със себе си или със външният си вид и понеже днес навлизаме в един от може би най-суетните месеци през годината ми се стори редно да споменем аромата на Gucci Made to Measure – парфюмът. Повече за рекламата на Gucci Made to Measure можете да видите в тази статия.

Нека да кажа и няколко думи за моето впечатление от ароматът му:

На първо място искам да подчертая, че ароматният коктейл който предлага е уникален и неповторим, единствен по рода си, ухание което не наподобява никое друго! Gucci Made to Measure излъчва страхотен характер с нотките на хвойна, индийско орехче, кехлибар и кожа които са разположени в дъното на композицията му!

Първоначално се усеща лека свежест примесена с пикантност и може би да го наречем слаб билков привкус. След няколко минути ароматността му преминава в по-топла и балансирана жилка която придава и основните характерни нотки на композицията. Кожата и кехлибара както споменах остават дълготраен спомен и пасват на всеки тип вкус.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!