Парфюм на деня – Roberto Cavalli Eau de Parfum

Roberto Cavalli Eau de ParfumЗдравейте, надявам се всички се чувстват добре след Никулден който беше вчера! Днес е Неделя 7 Декември, ден преди празникът на всички студенти. Мислех си кой парфюм да избера за днес и се сетих за Roberto Cavalli Eau de Parfum, парфюмът който беше представен през 2012-та година за дамите които искат нещо по-диво за зимата!

Защо Roberto Cavalli Eau de Parfum е това по-диво нещо?

Както знаете дизайнерската къща на Roberto Cavalli се слави със своят стил който се отличава много от всички останали на пазара. Roberto Cavalli е марка известна със своите принтове на животинска тематика и както самият Кавали, каза за парфюма “Исках да създам нещо по-първично, нещо за истинската жена,”

Ароматът на Roberto Cavalli Eau de Parfum е подходящ за зимата и за есента, създаден е специално за дамите на възраст над 25 годишна възраст, като в това число попадат и много от дамите студентки, които утре имат празник. Поводите за които може да се използва са обширни като се започне от ежедневна употреба, до крайният завършек на тоалета за официална вечеря!

Roberto Cavalli Eau de Parfum може да се закупи от тази страница, а освен това там ще намерите и повече информация за точният състав на композицията му, кой е парфюмерът създал аромата му и още полезна информация.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!