Парфюм на деня – The One Lace Edition от Dolce&Gabbana

lace-edition

От днес 28 Ноември 2014-та година започвам нова ежедневна страница “Парфюм на деня”, в която ще напомням за парфюми лансирани в близкото и далечното минало, които са най-подходящи за припомняне през конкретният ден.

Днес например ще говоря за един дамски парфюм дело на Dolce&Gabbana, който е част от най-продаваната им линия The One и който бе лансиран през 2011-та година в ограничена серия. Парфюмът на 28 Ноември е The One Lace Edition!

Защо The One Lace Edition?

Винаги когато е прохладно се досещам за аромата му и понеже днес е точно такъв ден, този парфюм, който вече е почти невъзможно да се намери защото има останали само няколко бройки по складовете. Честно казано аз съм се запасила с 2 шишенца, които няма шанс да ми свършат в близките години. Плодово-цветният аромат на The One Lace Edition винаги ми вдига настроението сутрин и обикновено го ползвам чак до вечерта с едно-две напомняния през деня когато аромата му отслабне.

Препоръчвам да не се пръскате многократно с него в много малък диапазон от време, защото уханието на ванилия е доста осезаемо и при положение, че ванилията е една от най-силните нотки в цялата композиция, тя ще изпъкне дори още повече от първоначално заложеното!

Ако и вие днес се чувствате сякаш искате някой да ви приповдигне настроението и да ви извади от състоянието на хибернация, защо не опитате аромата на The One Lace Edition от Dolce&Gabbana? Ако искате да научите повече за аромата му и дори да го поръчате можете да го направите от тази страница в която подробно е описано всичко за него.

The One Lace Edition

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!