Парфюми които Запалват и Загасват мъжете

perfumelovesexdance

Ако не знаете дали има ли зависимост между това как ухаете и това как протича сексуалният ви живот може би малко по надолу ще отговорим на въпроса ви. Днешната тема е посветена на дамите и как те могат да привлекат или отблъснат желаният обект със своят уникален аромат.

Чистата и свежа забава

Вие не сте единствените които обичате чувството което изпитвате веднага след топлият душ. Мъжете които използвахме като опитни зайчета реагираха доста добре на парфюмът от Christian Dior с основна нотка на орхидея J’adore. Зайчетата казаха че парфюмът ухае натурално, точно като съседката.

На парфюма Pure White Linen от Estée Lauder един мъж каза “Мирише много свежо – по секси начин и ме кара да искам да скоча в леглото”. Той може да благодари на комбинацията от фрезия, зелени нотки и листата от гардения за това. Друг парфюм който да опитате и спада в същата категория е Dolce & Gabbana’s Light Blue.

main Kzenon shutterstock_70721311

 Запазете десертите за кухнята

Един мъж сред запитаните каза “Не мисля че жените трябва да миришат на храна, същото се отнася и за мъжете. Аз също няма да споря с това. Според много проучвания ароматът на шоколад например не запалва огъня в мъжете. Естествено има и изключения и това е ароматът на Ванилия която показа доста добри резултати сред запитаните мъже. За най-добри резултати пробвайте парфюм който комбинира ванилия, мускус и кехлибар такъв парфюм е CACHAREL AMOR AMOR.

0105-woody-and-floral_li

Цветните и дървесните нотки са изненадващо съблазнителни.

Не се отдръпвайте когато парфюмът съдържа нотки на мускус, подправки или дървесни тонове. Дори и на пръв поглед подобни многослойни ухания да ви изглеждат мъжки те ви стоят добре и със сигурност ще спечелят погледите. “Ухае на чист секс. Пръскам с него приятелката си при всеки повод…” каза един от мъжете за парфюма на Victoria’s Secret’s Very Sexy, който е изграден от нотки на ванилия, пипер, орхидея и нежни дървесни акорди. “Ако го помириша върху момиче”, каза друг мъж “.. ще помисля, че тя е позитивно настроена”. Ако искате да флиртувате с аромата си можете да изберете парфюма на Calvin Klein Secret Obsession или пък Tom Ford’s Black Orchid и двата аромата ще ви свършат работа.

addict2

Не прекалявайте с силните цветни аромати

Това може да ви прозвучи изненадващо, но не много мъже спират и миришат розите. Мъжете участващи в проучването много трудно или въобще не реагираха на леките цветни аромати, в интерес на истината не реагираха особено и на по тежките. Реакцията на повечето бе “Прекалено е цветно, напомня ми на стара дама” , “Майка ми ползва нещо подобно”, може би това обяснява защо мъжете не обичат много-много да подаряват цветя. Ако искате да привлечете вниманието към себе си използвайте парфюми с аромат на момина сълза например като Dior Addict 2.

Ако искате да научите повече за това как можете да съблазните с парфюмът си мъжете вижте Парфюми които Запалват и Загасват мъжете (Част 2)

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!