Парфюми които Запалват и Загасват мъжете (Част 2)

Това е продължението на статията Парфюми които Запалват и Загасват мъжете и продължаваме там откъдето спряхме…

podpravki-cvetq

 

Пикантните Цветни нотки са игриви и привлекателни

Може да си мислите, че мъжете харесват повече млади жени, но на практика излиза, че те не обичат любимата им да мирише на малко момиче. Нашите тестери харесаха по-извисени аромати като тези на  Lolita Lempicka – Si Lolita и  Daisy на Marc Jacobs. Търсете парфюми с цветни нотки комбинирани с сладки такива като Ванилия и пикантни като светли дървесни нотки. Единият от запитаните каза “Не мирише като нещо което ученичка би сложила. Мирише на скъпо…”. От проучването открихме един интересен факт: Комбинацията между цветни и пикантни нотки кара мъжете да бъркат теглото ни, като преценката им казва че тежим с най малко 2-3 килограма по малко. Странно но факт, тези аромати ни карат да изглеждаме и да се чувстваме много по добре!

mandarin

Мандарината и портокала едва слабо доловимо съблазнителни

Открихме, че от цитрусите най-добър ефект има сочният и сладък портокал. Да се благодарим на това, че големият брой с аромати съдържащи мандаринови нотки са пресъздадени по извисен начин. Затова най-добрият вариант е да комбинираме цитрусовите плодове с нежни цветни нотки и по този начин ще сте неустоими, подобен парфюм е Hermès Eau d’Orange Verte.

face-powder

 

Отървете се от пудрата

Оставете “Мека като бебе” на спомените от училище, дами. Според нашето изследване, ароматът на бебешка пудра напомня на мъжете не само на тях като малки но и на техните баби! Този аромат не е съвсем най-лошото нещо на света, но е едно сред тези които са най-малко секси! И със сигурност беше най-слабият реагент в цялото ни изследване. Ако все пак харесвате ама наистина много уханието на пудра можете да експериментиране с Chloé Love, който има нотка на пудра замаскирана със супер сексапилните нотки на портокалов цвят и розов пипер.

Очаквайте Парфюми които Запалват и Загасват мъжете (Част 3) съвсем скоро или ако сте пропуснали Парфюми които Запалват и Загасват мъжете (Част 1) я вижте тук.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!