Парфюми които Запалват и Загасват мъжете (Част 3)

Това е третата част на Парфюми които Запалват и Загасват мъжете …

demeter

Неочаквано секси – Тиквен Пай + Лавандула

В нашето проучване комбинациите от аромати които запалваха мъжете бяха най-често такива които не очаквахме да имат ефект. И една от тези неочаквани комбинации бе тази на Лавандула  примесена с аромата на Тиквен пай. Нелогично а? След като все още няма такъв аромат все още не съществува, но все пак можете да комбинирате съвсем сами ароматите на два парфюма имащи отделните ухания. Опитайте Demeter с аромата Pumpkin Pie комбиниран с LaVanila Vanilla Lavender и ще усетите ефекта за който говорим.

baby doll

Розовият грейпфрут е повече свеж отколкото плодов

Свежестта на розовият грейпфрут е изключително приятна, но не може да бъде наречена особено секси! В нашето изследване и в интерес на истината тя се нареди доста надолу в класацията. От друга страна мъжете бяха объркани и изчислиха възрастта на дамите погрешно като средната стойност бе около 6 години, с точно толкова ви подмладяват уханията съдържащи аромат на грейпфрут. Ако вие искате да изглеждате по млада за сметка на сексапила може да пробвате парфюма на Yves Saint Laurent – Baby Doll, който съдържа в същото число сандалово дърво и ванилия.

sexy-perfum

Ароматът който всички мъже биха предпочели да пропуснат

Този е малко измамен защото има различен ефект на отделните индивиди, но почти всички казаха, че това е аромат който “..бившата ми приятелка носеше”. И така това е уханието което отблъсква почти всеки мъж, ароматът на неговата бивша. Както знаете ароматите могат да предизвикат спонтанни спомени както от добри така и от тежки моменти. Един от мъжете-тестери каза за известен парфюм който тества “Това е откачено, напомня ми точно на уханието на приятелката ми в учиническите години… Естествено бих я помолил да не го носи…”

Това е  Парфюми които Запалват и Загасват мъжете (Част 3) ако все още не сте прочели и първите 2 части можете да ги видите тук: ( Част 1 ) , ( Част 2 )

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!