Подготвихте ли се за Свети Валентин?

Valentin

Здравейте, драги читатели на блога на BG-Parfum.info,
до празника на влюбените Свети Валентин остават вече по-малко от 30 дни, а вие помислихте ли какво да подарите на любимият човек?

Спокойно днес няма да ви агитираме, за нашите парфюми, поне не само за тях, а направо ще ви предложим 5 различни типа подаръци които са идеални по мое мнение за празника!

Но нека първо разберем как да поднесем подаръка за Свети Валентин.

Независимо какво изберете за подарък, то трябва да е внимателно опаковано и под внимателно се има в предвид опаковано с вкус така, че да направи много добро впечатление и въобще не ви ограничавам в червена хартия или целуфан!

  • Можете например да поднесете подаръкът си в кошница, подобна на тази в долната снимка, естествено можете да я украсите както си искате по ваш вкус. Можете да я напълните със странични подаръци, които ще са диверсия а вътре в тях да скриете истинският подарък.Valentine Gift Basket
  • Можете да поднесете подаръка и в кутия, подходящият вариант е тя да има формата на сърце, но това не е задължително, изберете кутия с форма която вие харесвате и я декорирайте подходящо, така че да отразява чувствата ви.Romantic-Valentine
  • Подарете подаръка си в съд като купа или чаша, можете да го окичите с разнообразни декори.valentines-day-chocolate-basket_1
  • Освен всичко към подаръка и опаковката му задължително прибавете и картичка – “Валентинка” в която е добре да споменете чувствата си и суперлативи за човека който обичате.Vintage Valentine Cards

След като сте сигурни, че сте намерили подходяща опаковка и сте обезпечили подаръка си с такава, можете да се съсредоточите и в самият подарък, ако все още не сте го направили можем да ви дадем ето тези няколко примера:

5 идеи за подарък за Свети Валентин

 № 1. Романтичен уикенд за двама

Това повярвайтe е нещото от което и двамата сте имали нужда от известно време, спокойствие само двамата някъде извън напрегнатият град и ежедневието което е най-големият враг на всяка една връзка! Можете освен почивката да се възползвате и от спа-процедури които да ви отпуснат още повече.

№ 2. Комплект бижута

Това е доста стандартен, но и изпитан и добре приеман от дамите подарък, който винаги ще ви свърши работа на Свети Валентин, но определено не търсете нещо което да е за празника, имам предвид не купувайте всевъзможни дрънкулки със сърца, купидони и всякакви подобни същества съпътстващи празника. Тези неща не са по вкуса на една улегнала дама и следователно няма защо да се хабите за подобен род подаръци, като можете да купите нещо семпло което да подхожда на ежедневният и тоалет!

№ 3. Козметика в това число и парфюми

Да си дойдем на думата, козметиката е един от най-употребяваните продукти чийто потребление се увеличава със всяка година! А освен това и все по често се използва като подарък. В този ред на мисли можете да подарите един и ли няколко различни продукти като такива козметика за тяло, за коса, за нокти, парфюми и за какъвто още тип козметични продукти се сетите. Всички те биха ви свършили идеална работа ако искате да зарадвате дамата си.

№ 4. Шоколад

Този подарък вече се е наложил като стандарт повсеместно и е считан за една от най-добрите възможности за подарък за Свети Валентин! С шоколада можете да избирате между голямо разнообразие от вкусове и форми, а и той е любима храна на много дами.

№ 5. Цветя и Картичка

Без цветя и картичка на Свети Валентин все едно сте тръгнали да търсите вода в Сахара без карта и GPS. Просто сте обречени на провал, затова това е може би първият символичен подарък на който трябва да обърнете внимание и който не трябва никога да пренебрегвате на този празник, естествено ако искате да ви обича жената!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply