Представянето на новата ESCADA Joyful

ESCADA Joyful

Малко след представянето на ESCADA Joyful в началото на Пролет 2014, ние с удоволствие ще разкрием още малко информация за парфюма, който вече се предлага на пазара.

Светлият аромат е въплъщение на щастието в бутилчица. Жената, която избере аромата на ESCADA Joyful трябва да бъде позитивна във всяко едно отношение, спонтанна и със завидно самочувствие. Тя ще се радва на света около нея и това си личи по всичко което тя прави. Вдъхновен от моментът на радост когато някой ви поднесе букет с прясно откъснати цветя, ароматът разкрива красотата на свежият розов божур заобиколен от нежни бели цветя, събуждащи вътрешната женственост.

ESCADA Joyful3Нотки на ESCADA Joyful

Връхни:
ароматът започва с освежаващ шербет от черна боровинка, поднасящ леден полъх към кожата. Вдъхващите енергия нотки от диня и мандарина придават свободният дух и игривата енергия на цялата композиция.

Сърдечни:
Плодовите акорди са балансирани от свежото ухание на виолетови листа, добавящи текстура и настроение, докато розовият божур прибавя лека виталност. Натуралните масла от магнолия създават една малко по-влажна свежест, към която се прибавя дълбочина с нотките на розов пипер и фрезия.

Базови:
топлият завършек на парфюма включва уникалните нотки от сандалово дърво и богатите на топлина орлови нотки.

 

Още за флакона на ESCADA Joyful:

Дизайна на ESCADA Joyful е създаден да предизвиква чувство напомнящо за небостъргачите в големите градове, приветстващ  градският начин на живот и възможностите идващи с него. Сияещата със самочувствие розова течност се вижда перфектно през кристално-прозрачният флакон.

Изобразено върху гърлото на флакона можем да видим всеизвестното лого “Двойно E”, създадено от основателката на ESCADA – Маргарета Лей. Розово оцветен кристал за капачка коронова шишето.

ESCADA Joyful4
Световноизвестният супер-модел Миранда Кер отразява много от аспектиет на които набляга ESCADA Joyful. Нейният външен вид и начин на живот я прави идеалният посланик на парфюма.

За това, че е лице на ESCADA Joyful, Miranda коментира: “Аз съм поласкана, че ще бъда свързана с ESCADA Joyful. Аз харесвам всичко в аромата, той акцентира върху малките възможности и намиране удоволствие и радост в моментите които изграждат деня ви.”

ESCADA Joyful5

Кампанията на ESCADA Joyful

Тя бе заснета още през Септември 2013-та, от завърналият се моден фотограф Натаниел Голдберг. Самата кампания бе заснета на територията на остров Рузвелт в Ню Йорк.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!