Roberto Cavalli Exotica първият парфюм на марката за 2014

Новият Roberto Cavalli Exotica

Новият Roberto Cavalli Exotica

Roberto Cavalli обяви лансирането на своят нов парфюм който се казва Exotica. Уханието както подсказва името ще е колоритно и екзотично за дамите които харесват дивият и естествен лукс който дизайнерите на марката пресъздават в своите творби.

Roberto Cavalli Exotica е част от линията с парфюми за дамите на Роберто Кавали, линия чието начало бе поставено с парфюма Roberto Cavalli Eau de Parfum, който бе лансиран през 2012-та година. Exotica е 5-тият парфюм от поредицата който се очаква до към средата на 2014-та да се появи по магазините.

Roberto Cavalli Exotica2
Аромата на Exotica спада към тази група от парфюми имаща тропическо-дървесен аромат, побиращ в себе си екзотиката на екваториалните гори. Ароматът му е подходящ както за студеното зимно време така и за умерените температури през пролетта и дори за летните жеги. Ако търсите ежедневен парфюм с стилен аромат този може би е един от най-подходящите на които можете да се натъкнете тази година.

Връхни нотки:
манго

Сърдечни нотки:
франгипани

Базови нотки:
сандалово дърво

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply