Roberto Cavalli Oud al Qsar нов парфюм!

Roberto Cavalli Oud al Qsar

Roberto Cavalli Oud al Qsar е най-новият дамски парфюм за който преди часове стана ясно че ще бъде лансиран идната седмица! Ако съдим по флакона на новият Oud al Qsar парфюмът ще бъде част от колекцията на ROBERTO CAVALLI EAU DE PARFUM който бе показан през 2012-та година и може би ще е продължение на Roberto Cavalli Oud Edition от 2013-та.

Флаконът на новият дамски парфюм Roberto Cavalli Oud al Qsar има добре познатата капковидна форма и този път е оцветен в тъмно лилав цвят, като капачката и надписите са в златисто. Много добра комбинация от цветове според мен за новият Oud al Qsar.

Последният парфюм от линията OUD и част от колекцията с парфюми на легендарният Roberto Cavalli ще бъде наличен за изисканите и космополитни дами които могат да съблазняват дори само с погледът си.

Roberto Cavalli Oud al Qsar ще се предлага във флакон от 75мл със стандартната за линията концентрация от Eau de Parfum и ще се предлага в Безмитните зони на Дубай за около 143$.

Нотки на Roberto Cavalli Oud al Qsar

Все още няма официални данни за аромата, но по името можем да съдим за наличието на по дълбоки и тежки нотки, които са типични за зимният сезон. Когато има повече информация ще допълня статията.

Roberto-Cavalli-Oud-Collection

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!