Roberto Cavalli Paradiso нов парфюм!

 

Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso новият екзотичен аромат

През началото на Февруари 2015-та година новият парфюм от Roberto Cavalli и Coty ще може да се види във всяка една по-голяма парфюмерия по света. Името на новият Roberto Cavalli ще бъде Paradiso и неговият аромат ще бъде за всяка една дама която обича отбраните чувствени съставки и силната привличаща женственост и безгрижие които вдъхва новият празничен аромат за идният Свети Валентин. Roberto Cavalli Paradiso е създаден да подсили естественият чар на жените и да се почувстват по-привлекателни!

Roberto Cavalli Paradiso е предвиден за момент на щастие! Аз исках да създам усещането за точно този момент в който вие се намирате в абсолютно безгрижие,” – каза Cavalli за интервю на wwd.

Paradiso Roberto CavalliParadiso бе обявен за цветен парфюм в комбинация с дървесни нотки от Средиземноморието. Връхните му нотки са като божествен букет, който разкрива цитрусовите нотки на бергамот, мандарина. Цветното му сърце е изградено от жасмин, а краят на парфюма оставя топла следа от кипарис, розов лавър и бор. Заслугата за това уникално ухание има създателят на Roberto Cavalli Paradiso, парфюмерът Луис Търнър.

За дизайна на бутилката пък е отговорна Мария Дюрингер, която казва, че е вдъхновена от фасетите на димантите и от различни аспекти на женската същност. Модел и рекламно лице на парфюма е Edita Vilkeviciute, представяща модерната Ева в градините на Еден. Рекламният клип е заснет от Марио Соренти.

Парфюмът ще се предлага във стандартните три разфасовки от 30, 50 и 75 ml с концентрация от Eau de Parfum.

Spring 2015 Bridal Collection - Alfred Angelo - Show

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!