Roberto Cavalli с новото дуо Just Cavalli Gold

Roberto Cavalli Just Cavalli Gold

Днес бе много добър ден, особено за любителите на парфюмите, защото днес бяха показани доста интересни и нови парфюми, които предполагам вълнуват всеки почитател и маниак на тема парфюми. Предложенията които този път идват от марката Roberto Cavalli са обединени от общото име Roberto Cavalli Just Cavalli Gold.

Новото дуо е продължение на Roberto Cavalli Just Cavalli, които бяха лансирани миналата година през началото на месец Юни 2013-та. Дизайнът на новите парфюми е доста интересен и изкушаващ, като определено ако минете покрай витрина на която има изложен един от тях, погледът ви моментално би се закачил точно на този парфюм заради стилната си линия и преобладаващо златният цвят.

Дизайнерът им този, който е отговорен за самата композиция се нарича Фабриче Пелегрин и тя успява да създаде два взаимнодопълващи се ухания.

Just Cavalli Gold for Her е ориенталки и цветен парфюм, който има доста класически аромат, леко наподобяващ миналогодишната версия за дамите.

Just Cavalli Gold For Him е пък леко пикантен и много дървесен, това е идеалният стереотип на парфюм от 2014-та, но със изключително уникална и сполучлива композиция.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!