Salvatore Ferragamo Signorina Leather Edition нов парфюм!

Salvatore Ferragamo Signorina Leather EditionSalvatore Ferragamo представи своят обновен парфюм Signorina Leather Edition, който е подобрена версия на основоположника на линията Signorina. Новият дамски парфюм Salvatore Ferragamo Signorina Leather Edition ще пристигне през първите седмици на Октомври месец 2014-та година в лимитирана серия. Според модната къща Salvatore Ferragamo, парфюмът е вдъхновен и посветен на връзката между различните материали, традиции и стилове, които са се родили благодарение на марката.

Salvatore Ferragamo Signorina Leather Edition притежава нови ориенталско-цветни нотки, който са композирани от парфюмерите сложили подписите си под името на аромата, а именно Джулиета Карагьозоглоу и Софи Лаби. В композицията на парфюма могат да се срещнат нотки на свежи плодове и розов пипер, заради които композицията разцъфва, докато сърцето представя своите романтични акорди от жасмин и божур. Дълбоката и топла база е съставена от акорди на пачули, панакота и чувствен мускус които оставят деликатна и апетитна сянка.

Salvatore Ferragamo Signorina Leather Edition ще се предлага в стилният флакон на серията с обем от 50ml Eau de Parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!