Shiseido Group придоби правата върху Dolce & Gabbana Beauty

Dolce & Gabbana и Shiseido Group обявиха подписването на договора за придобиване на правата в световен мащаб върху марката. Споразумението включва разработка, производство и дистрибуция на парфюмите на Dolce & Gabbana, гримовете и продуктите за грижа за кожата.

shiseido-dolce-gabanna

Двете марки ще започнат официално да си сътрудничат в началото на Октомври 2016-та година. Ето какво каза Мисахико Уотани от Шисейдо Груп за събитието:

Ние сме изключително горди да обогатим нашето портфолио с престижни марки с толкова луксозна модна марка. Споразумението е насочено към заздравяване на марката ни както и за бъдещ растеж на линията. Сътрудничеството между нашите две компании, с техните продукти насочени към разнообразната Средиземноморска и Японска култура, отваря страхотни възможности за създаването на вълнуващи нови модни продукти.”

dolce-beauty

Ние сме сигурни, че нивото което е достигнато от ароматите на Dolce & Gabbana дотук е много високо, както и доста различимо сред останалите конкуренти на пазара, затова смятаме че благодарение на партньорството ни с Шисейдо Груп ние ще успеем заедно да открием потенциалът си и вярваме в това, че ще имаме значителен растеж в подразделенията за грижа за кожата и гримове. И заради това ние много се радваме също да обявим партньорството ни, както и ентусиазмът ни за бъдещите проекти.” казаха Domenico Dolce и Stefano Gabbana.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!