Тестери и защо понякога са по-добрият вариант?

perfume-counter

Мисля, че досега никъде не е представено достатъчно добро определение за парфюмите които наричаме “Тестери“, затова в тази статия ще разнищим точно тази мистерия ако въобще можем да говорим за мистерия чистите спекулации като за мистерия.

Какво представляват парфюмите тестери?

– Какво да разбираме когато чуем Тестери?

Обикновено първото нещо което ни идва на ум е, че тестерите са нещо което се тества, нещо което ни показва даден продукт, в случаят парфюми. И това е вярно, но от тук насетне започва различната пропаганда или по-скоро маркетингова стратегия, ако трябва да използваме съвременните термини.

-Какво можете да чуете за тестерите?

В зависимост от това на какъв продавач (разказвач) сте попаднали можете да чуете широк спектър от разнородни по характер фрагменти все пак от същността на тестера, но най-често и в най-големи количества ще чуете истории за тях в които тестерите са видиш ли нещо почти магично близко до божественото. Случвало ми се е да любопитствам в парфюмерии и да се опитват да ме омагьосват с приказки как тестерът е няколко пъти по-траен и дори за сметка на това е по-евтин, което доста ме зарадва лично като история. Други твърдения които съм чувала от продавачи които не продават тестери, пък точно обратното, че те (тестерите) били много нетрайни и крайно различни от парфюма, били ги давали просто за да може човек да си направел бегла преценка, което е също много интересно виждане и приятна за слушане история.

И какво са тестерите в крайна сметка?

Независимо дали ще послушате едните или другите продавачи, независимо какво ви пиша сега и аз най-лесно можете да разберете сами каква е същността на обсъжданите толкова горещо тестери и то по възможно най-лесният начин – С проба.

testeri

Да разбира се това е най-правилният начин да откриете приликите, разликите и въобще дали има такива, без да се налага да се вслушвате в компетентни и пристрастни мнения. За мен лично разлика между Chanel N5 Тестер и Chanel N5 няма, като изключим липсата на малко външни аксесоари които липсват при тестера и реално правят цената му по-приемлива. Но самият аромат на тестера заради който си даваме парите реално е същият.

Кога да изберем тестери и кога да ги подминем?

testeri-vs-parfumi

Въпреки, че тук има материал за поне няколко статии на тема “Тестерите за кога са подходящи?” мисля да обобщя информацията и да я предам по възможно най-систематизираният начин, а именно като отговоря на важните въпроси:

– Можем ли да подарим тестери на близък човек?
Да разбира се винаги можете да подарите тестер, когато смятате, че няма нужда да правите излишно впечатление!

– Подходящи ли са тестерите за подарък когато искаме да впечатлим някой?
Тук вече отговорът ми е НЕ! Тестерите са подходящи както казах за близки хора, които не искаме да впечатлим и които познаваме и познаваме техният вкус, но когато искаме да направим незабравим подарък те не са правилният избор.

– Подходящи ли са тестерите за нас самите?
На този въпрос мисля да не се спирам, а всеки сам да си отговори…

– Да изберем тестер или да изберем стандартните парфюми?
Тук отговорът е финансово-естетичен. Ако имате проблем с това, че флакона може да не е с абсолютно всички аксесоари и липсва красивата опаковка трябва да прецените за себе си дали това е по-важно от цената която е в пъти понякога по-ниска от цената на нормално опакованите парфюми.

Заключение по въпроса с тези тестери!

Ако не ви се дават много пари, ако не ви трябват за подарък за много специален случай или когато това за вас просто не е проблем тестерите са чудесен дори бих казала абсолютно приравнен вариант за подарък. Ако вече сте се решили да си купите тестери мога да ви препоръчам тази страница от нашият сайт която можете да намерите именно ТЕСТЕРИ, както за мъже така и за жени от различни марки.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!