Tom Ford Grey Vetiver Eau de Toilette нов парфюм

Grey Vetiver Eau de Toilette Tom Ford

Модният гигант Tom Ford представи своят мъжки парфюм Grey Vetiver Eau de Parfum през втората част на 2009-та година. Уханието му е мъжествено и дървесно. Специално за 2014-та година бе лансирана нова версия която идва в по-лека версия и се казва Tom Ford Grey Vetiver Eau de Toilette. Новият аромат е по-свеж и искрящ, но запазва духът на предшественика си.

Създател на Tom Ford Grey Vetiver Eau de Toilette е парфюмера Хари Фремонт, който каза следното за парфюма:

“Новият парфюм е възроден от топлината и свежестта, естествената прохлада която се разкрива от ветивера пренася аромата в ново измерение от цитрусово-дървесен вид.”

Аромата започва с нотките на цитруси включително зимен лимон, грейпфрут и бергамот, както и нотките на портокалови цветове. Сърцето му е ароматно и съдържа нотки на Тайландски босилек с нотки на корен от ирис. Базата приятно ухае на ветивер, кехлибар, дъбов мъх и мускус.

Tom Ford Grey Vetiver Eau de Toilette ще бъде наличен във флакони от 50 и 100ml с концентрация от Eau de Toilette. Флаконът е с прозрачен цвят и със сребристи капачка и детайли. Новият парфюм ще е подходящ за през цялата година, създаден да се слее със същността на мъжа който го носи.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!