Tom Ford Noir Extreme 2015 нов парфюм!

Tom-Ford-noir-extreme

Tom Ford лансира през началото на 2015-та година поредният си трети мъжки аромат, който бе наречен Tom Ford Noir Extreme, наследник на Tom Ford Noir Eau de Parfum от 2012, следван от Tom Ford Noir Eau de Toilette който видяхме през 2013-та.

Tom Ford Noir Extreme разкрива едно ново ароматно предизвикателство което се крие зад името Noir. Ароматът му разкрива страхотна ориенталска сцена която е достойна за всеки мъж. Noir Extreme улавя аспектът от мъжа който иска да се откъсне от модерното и да бъде необикновен!”  – по този начин новият Tom Ford Noir Extreme беше представен от компанията.

Няколко думи за аромата на Tom Ford Noir Extreme

Уханието му се разкрива с ароматната смесица на свежи цитрусови плодове комбинирани с топли и пикантни нотки. По чувствителните носове биха разпознали именно нотките на нероли, шафран, кардамон, индийско орехче и масло от мандарини в началото;

Сърцето му се концентрира върху ароматите на десертът от Индия – Кулфи и мастика. Други нотки които ще усетите са цветове на портокал, жасмин и рози;

Базата му  е много топла, тя е изградена от балансирани дървесни акорди на сандалово дърво и млечно-сладка ванилия.

Рекламно лице на парфюма е самият Tom Ford и всички желаещи ще могат да си го закупят в разфасовки от 50 и 100ml Eau de Parfum.

Tom-Ford-noir-extreme2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!