Tom Ford Velvet Orchid за дамите през 2014

tom ford Velvet Orchid

Tom Ford Velvet Orchid е поредният парфюм за жените който ще стане част от линията на Tom Ford стартирала още през 2006-та година с парфюма Black Orchid. Новото ухание ще може да се види по витрините през началото на 2014-та година, като ще носи завета на оригиналният парфюм плюс обновен аромат по-завладяващ от предходният. Атмосферата която аромата му оставя е просто неописуема, задължително трябва да се опита за да може да се усети уникалният и характер.

Tom Ford Velvet Orchid

Tom Ford Velvet Orchid

В ядрото на аромата се крие запазеният и отличителен подпис на Том Форд – акордът от черна орхидея примесен с ароматните нотки на кадифена орхидея. Новят парфюм може да се открие в стандартният за линията флакон с тъмно виолетов опушек на стъклото на бутилката и ще се предлага в разфасовки от 50 и 100ml с концентрация от Eau de Parfum.

Нотки на новият Tom Ford Velvet Orchid

роза, жасмин, черна орхидея и кадифена орхидея.

Ароматът му е подходящ за всякакви официални поводи на които искате да впечатлите публиката, защото повярвайте с подобен аромат вие ще имате такава!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply