Утре е Никулден, нали не сте забравили?

nikuldenСамо исках да припомня, защото аз лично бях забравила! Тъкмо се чудих какъв да бъде парфюмът на деня утре и изведнъж ми изникна споменът, че на 6-ти Декември е именно Никулден. Знаете ли сега какъв аромат съм ви подготвила за утре?

С аромат на риба!

Да съвсем сериозно! Има такъв парфюм и дори ще кажа от коя марка е да видим дали някой няма да се сети? За първият отгатнал преди да бъде публикувана статията ще има бонус подарък парфюм по избор от каталога ни на стойност до 30лв.

Нека започнем празника на Свети Николай весело и с подаръци, все пак почивни дни са, а и Никулден винаги е една добра репетиция за Коледа!

Кой е парфюмът на 6-ти Декември, Никулден – кажи и спечели парфюм!

Парфюмът който има рибена нотка в състава си е дело на Calvin Klein и който отгатне името му получава възможността да си избере един парфюм, за който няма да плати и пукната пара освен доставката на куриера. Парфюмът може и да го има в нашият каталог, но може и да го няма така, че играта може да започне СЕГА!

Статията с парфюма на Никулден ще бъде публикувана в 5:00 наше време, имате време до 4:49 часа, статията се публикува тук и на фен-страницата ни във Facebook, първият който коментира тук или там с правилният отговор печели това което вече обещах.

nden

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!