Valentino Valentina Pink нов парфюм

Valentina PinkЗа ранната пролет на 2015-та Valentino представи своят нов дамски аромат от колекцията Valentina, който се очаква да бъде лансиран през началото на Април месец тази година. За уханието на новият Valentino Valentina Pink вече се знае че ще спада към цветно-плодовите аромати в комбинация с някои доста апетитни съставки.

Valentina Pink има изключително чаровен и ободряващ аромат от който първо се усещат тоновете на боровинка и ягоди, стилно подкрепени от майска роза, акорди на неразцъфнала роза и божур. Базата е съставена от кехлибар, пралина и кашмир. Тази прекрасна пролетна композиция е дело на Фабриче Пелегрин и Дафни Бъгей, които са парфюмерите на новото заглавие от Валентино.

Valentina-Pink-1

Valentina Pink ще бъде пусната в доста малка серия и само във флакон от 50ml с концентрация от Eau de Parfum. Лимитираната серия ще бъде придружена с флакон подчиняващ се на принадлежността си към колекцията, но този път в плътен цвят на пепел от рози.

За тези които искат да изпитат новият освежаващ и не семпъл аромат на Valentina Pink, трябва да са подготвени за умерената му интензивност и трайност, които ще са изключително актуални през пролетта!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!