Valentino Valentina Rosa Assoluto нов аромат от Италия

Valentina Rosa Assoluto

Valentina Rosa Assoluto е поредният парфюм от Valentino, който е продължение на известният парфюм Valentina Assoluto който бе показан преди 2 години през средата на 2012-та година. Новият Valentino Valentina Rosa Assoluto е един осъвременен поглед към розовият аромат, който е така обичан, но вече леко пренебрегван в модерната парфюмерия.

Valentina Rosa Assoluto е продължение на разказът за пътуванията на Валентина в ориента. Почит към нежният аромат на ориенталската роза, вдъхновен от ароматите и скъпоценните съставки които Средният Изток предлага. Създаден за дамите и девойките които обичат да се чувстват женствени и да ухаят на приятни цитрусови плодове примесени с бели цветни нотки и разбира се най-доброто от розата.

Флаконът на Valentina Rosa Assoluto е идентичен с този на предходните версии от същата колекция, но този път в наситен тъмно лилав цвят с лек червеникав оттенък.

Нотки на Valentina Rosa Assoluto

Композицията на парфюма е изцяло концентрирана върху ароматът на роза, цитруси и бели цветни нотки.

Към момента този е най-скъпият парфюм от колекцията, очакваната му цена е над 90 Британски Паунда. Той ще се предлага във флакони от 80мл с концентрация от Eau de Parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!