Versace Couture – новата колекция парфюми

versace-couture

Новите парфюми от колекцията на Gianni Versace Couture са мостът между висшата мода и парфюмите. Те предлагат още една стъпка навътре от класическите колекции с популярните парфюми . Новата колекция е изградена от 3 парфюма които са облечени с кожа и имат Гръдцки мотиви в дизайна оцветени в различни цветове всеки отговарящ на основните нотки в композицията си.

“Аз исках да създам нещо наистина уникално и гръмко – парфюми които не се свързват с определена колекция на Versace, а парфюми които незабавно да предизвикват чувство за изискана и луксозна атмосфера” – каза Донатела Версаче креативен директор на Versace на пресконференцията по представянето на новата колекция. Ароматите които бяха избрани с желанието за нещо ново бяха тези на тубероза, виолетка и жасмин.

Композициите на новите аромати са подписани от парфюмерите на Givaudan – Аурелиен Гуичарданд, Александра Кошински и Антоин Майсондю. Парфюмите от новата колекция ще бъдат налични във флакони с кожен калъф в разфасовка от 100мл с концентрация от Eau de Parfum и ще бъдат пуснати в продажба през началото на Март 2014-та година.

Versace Couture Jasmine

Couture Jasmine

 

Gianni Versace Couture Jasmine е дамският парфюм от колекцията, чийто създател е Антоин Майсондю, както казахме той ще се предлага във 100 милилитров вариант и композицията му ще е изградена от нотки на жасмин, роза, иланг иланг и бензоин. Уханието му ще е подходящо за официални поводи и ежедневна употреба.

Versace Couture Tuberose

Versace Couture Tuberose

Gianni Versace Couture Tuberose е ароматът подписан от парфюмера Aurelien Guichard притежаващ аромата на тубероза, бадеми и амброксан в състава си. Оцветен в небесно син цвят с златиста емблема. Този аромат е създаден за дамите обожаващи аромата на тубероза, ако обичате това ухание предвидете да опитате аромата на Versace Couture Tuberose при първа възможност.

Versace Couture Violet

Couture Violet

Gianni Versace Couture Violet е парфюмът с виолетов цвят който съчетава нотките на виолетки, хелиотроп, мимоза и мускус в композицията си. Негов създател е  Alexandra Kosinski която го създава с визията си за натуралност и естествено ухание.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply