Versace Eros Pour Femme нов дамски парфюм!

Eros Pour Femme

Versace представи нов дамски парфюм, който ще бъде допълнение към популярният мъжки парфюм от 2012-та година Versace Eros за мъже. Новият Versace Eros Pour Femme е дългоочакваното и прогнозирано от много дами ухание, което рано или късно щеше да се появи, но сега определено е неговото време!

Ароматът на Eros Pour Femme е създаден от Италиански дизайнери и ще бъде пуснат официално по веригите през Декември 2014-та година. Дамският парфюм пристига в прекрасен златист флакон и е разписан от парфюмерите на Фирменч – Оливър Кресп, Алберто Морилас и Натали Лорсън които заедно са разработвали композцията.

“Ерос е богът на любовта и целта на кампанията на Versace Eros Pour Femme е да представи прилъстяването на богът Ерос с което да бъде намекнато за силата на жената,” отбеляза Донатела Версаче, която добави снимки от кампанията заснети в лондоското студио където са заснети филмите за Джеймс Бонд. Кампанията е проведена под надзора на фотографите Маркус Пигор и Мерт Алас, а за лице на кампанията са избрани Браян Шимански и Лара Стоун.

Композицията на новият дамски парфюм Eros Pour Femme започва със Сицилиански лимон, Каламбрийски бергамот и нотки на нар, последвани от жасмин абсолю, божур и лимон в сърцето. Базата му е съчетание от мускус, различни дървесни нотки и сандалово дърво.

Флаконът на Eros Pour Femme е с кръгла форма и с изобразен символът на Медуза в централната част на флакона и по капачката с типичните Гръцки ръбати мотиви. Шишенцето е обковано с обков около капачката в златисто. Вместо в картонена опаковка бутилката флаконът е облечен в плик, който се отваря от двете страни. Ароматът ще бъде наличен във флакон с концентрация от Eau De Parfum и обеми от 30/50/100мл.

Както споменахме парфюмът ще бъде представен през Декември 2014-та година, но само в Италия, представянето на парфюма в Европа и останалата част от света се очаква да се случи през началото на 2015-та.

Versace Eros Pour Femme

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!