Новият парфюм Victoria`s Secret Bombshell Diamonds 2013

Victoria’s Secret лансира нова луксозна версия на своят парфюм от 2010-та година Bombshell Diamonds. Миналогодишното издание за празниците Bombshell Diamonds limited edition беше вдъхновено от кристалите и цялото бе покрито с тях, докато таз годишният парфюм за Коледните и Новогодишни празници е вдъхновен от ангелските крилца на VS, които в конкретния случай са изработени от метална плетка.

Bombshell Diamonds

 

Новият Victoria’s Secret Bombshell Diamonds ще ви обгърне с абсолютният си блясък и празнична красота или поне така обещават създателите на парфюма. Аромата на парфюма се определя от триото нотки на орхидея, зюмбюл и свежият грейпфрут.

Victoria`s Secret Bombshell

Ароматът започва със връхните нотки от цитрусови плодове и по-точно лимон и грейпфрут, сочни ябълка и круша, които доста бързо преминават в сърцето изградено от стилният букет цветни нотки като ванилова орхидея, момина сълза, жасмин, невен, роза, лотус и зюмбюл. Базата на парфюма е съставена от топлиат микс на сандалово дърво, кедър и мекият аромат на мускус.

reklama

 

За лице на кампанията с която ще се промотира парфюма е топ-моделът Candice Swanepoel, облечена в специално бельо създадено за рекламата със златни нишки и диаманти наречена Royal Fantasy струваща 10 милиона $ представена на миналогодишното представление на Victoria’s Secret Fashion.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply