Viktor&Rolf Bonbon е новият парфюм от Viktor&Rolf

Bonbon Viktor&Rolf

Viktor&Rolf обяви премиерата на новият си парфюм който се казва Viktor&Rolf Bonbon, който се очаква да удари пазарите преди края на месец Януари 2014-та година и да се появи точно преди празника  на Свети Валентин. Основните мотиви в аромата на парфюма са цитрусовите плодове, карамел и сладки нотки. Парфюма ще пристигне в розов флакон имащ формата на панделка.

Viktor&Rolf Bonbon ще се промотира с рекламна кампания в чието видео и снимки парфюма ще бъде представен от лицето на модела Edita Vilkeviciute, която казва на интервю след снимките на кампанията “Аз обичам да нося парфюма, той е като татус, обичам и голотата според мен човешкото тяло е красиво, но досега не бях правила подобно нещо и сега не искам да го свалям.”

Edita Vilkeviciute позира за снимките дибидюс гола само по bodypaint (който между другото се слага за около 8 часа), а рекламата е заснета от Inez & Vinoodh.

Нотки на Viktor&Rolf Bonbon

карамел,портокал, праскова и мандаринов портокал.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply