Viktor & Rolf със нова колекция Flowerbomb за празниците

Точно както всяка година Viktor & Rolf представиха вече традиционната си колекция съставена от няколко ароматни изненади специално за Коледа 2013 и Нова Година. Тази година коледните флакони са окичени със Сваровски и ще можете да избирате между две вариации едната наречена Flowerbomb Swarovski Ribbon, чийто флакон е частично украсен с кристали Сваровски и другата вариация която се казва Flowerbomb Swarovski Edition, която пък е изцяло изградена от розови кристали на популярната марка занимаваща се с кристални бижута.

И като бонус за тези които предпочитат по изчистените линии от Viktor & Rolf  представиха и снежно бялата версия Flowerbomb Crystal Edition, украсена с бели кристали.

Viktor & Rolf

 

И трите флакона са пълни с течността лансирана през 2005-та година с концентрация от Eau de Parfum наречена Flowerbomb . Ароматът му може да бъде описан като експлозия от цветни ухания и се характеризира със начални нотки от чай, бергамот и османтус. Сърцето на аромата е точно тази цветна част за която говорихме преди малко съставена от нотки на орхидея, жасмин, портокалови цветове, роза и фрезия. Базовите нотки са изградени от мускус и пачули.

Флаконът на Flowerbomb Swarovski Edition

Флаконът на Flowerbomb Swarovski Edition

Flowerbomb Swarovski Ribbon ще може да бъде открит във флакон с разфасовка от 100мл с концентрация от EdP на цени започващи от 175 Евро. Докато по луксозната версия Flowerbomb Swarovski Edition  ще се предлага на цени между 1100 и 1600 Евро.

Флаконът на Flowerbomb Swarovski Ribbon

Флаконът на Flowerbomb Swarovski Ribbon

 

А ако не си падате по толкова луксозните версии можете да се зарадвате и със оригиналната формула от 2005-та година която предлагаме в каталога и която можете да видите ако натиснете Flowerbimb.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply