Всичко за Иванов Ден (7 Януари)

Св. Йоан Кръстител

Св. Йоан Кръстител

Празникът се чества всяка година на 7 Януари, като с него се отбелязва паметта на Св. Йоан Кръстител. Името му се чества не веднъж през годината, но на този специален ден през който и имената всички именници, които можете да видите малко по-долу празнуват подобаващо на 7-ми Януари.

Кой празнува на Ивановден?

На този ден можете да поздравите всички които носят името:  Bаня, Ваньо, Енчо, Жан, Еньо, Жанa, Ивайла, Жанета,  Ивайло, Ивана, Иван, Иванкa,  Ивелин, Иванинa, Ивелина, Иво, Ивета, Йоан, Йовка, Йоанa, Йовко, Йонко, Йонка, Йончо, Йото или пък Калоян.

Ако познавате някой с подобно име на 7-ми Януари е чудесен повод да му честитите и да го уважите, че защо не и да му отидете на гости, предполагам не сте забравили неприятната за много чужденци българска традиция в която не е нужно да си канен на Имен Ден :).

Какво можете да подарите на Ивановден?

Ивановден е празник, като всеки друг на който можете да подарите каквото си прецените, но все пак бихте искали някакви напътствия нали?

Тогава сте на правилното място и ви обещаваме че подаръците които направите тази година за Ивановден ще са най-добрите които някога сте правили!

Но преди това трябва да конретизираме дали търсим подарък за мъж или жена, така и ще направим ще разделим подходящите идеи за подарък в зависимост от това дали са за мъже или за жени, или пък са за деца.

Дамски подарък за Ивановден.

Нещата които дамите обичат не са се променили през последните няколко хиляди години, но нещата които се предлагат в днешно време са много повече от тези в древността и вариациите на един продукт са изключително много, затова и изборът на подходящ подарък е труден! Не се безпокойте ние ще ограничим изборът на подаръци за Ивановден за дамите в доста компактен и лесен за избор списък който можете да видите малко по долу:

  • Дамски парфюми, ако разгледате тази страница ще намерите богат избор от подходящи за всяка дама парфюми
  • Комплект бижута с Кристали Сваровски – на практика това е един от най-добрите подаръци които можете да направите, остава само да си изберете цвят и сте готови.
  •  Бутилка червено вино , но не Трите Мечки, а нещо по класно би направило много добро впечатление на всяка дама особено в приятният студ обзел атмосферата в момента.
  • Червена роза – върви чудесно заедно с които и да е подаръци от горните или други, а дори и сама!

Мъжки подаръци за Ивановден

Подаръците за мъже подходящи за Ивановден се различават по отношение на пола, но и се препокриват донякъде, това можете да видите от списъка по-долу:

  • Вино в комплект с вкусно блажно мезенце може да разтопи всяко мъжко сърце особено през Януари.
  • Мъжки парфюми – разгледайте този списък с мъжки парфюми и ще откриете чудесен подарък в лицето на всеки един от тях.
  • Календар за годината (2015) с някоя красива ловджийка би ви свършил чудесна работа още повече за Ивановден тъй като празникът е в началото на годината.

Подаръци за деца за Ивановден

Тъй като празниците минаха съвсем скоро и какъвто и подарък да направите впечатлението няма да е толкова силно, пък и предполагам празника ще е на вашето дете просто го заведете на някое място което то иска много да посети, това би бил най-добрият подарък за случая.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply