YSL Paris L’Edition Venini нов парфюм

YSL Paris L'Edition Venini

От Париж до Венеция” – така започва клипът на новият парфюм от може би една от най-популярните модни къщи в Света.

Точно преди почивните дни от Френската модна къща YVES SAINT LAURENT представиха своят нов интернационален парфюм създаден специално за дамите над 30 годишна възраст който носи името L’Edition Venini. Той е вторият парфюм за дамите за тази година след Black Opium, който бе показан преди няколко месеца.

Новият парфюм бе представен в луксозен флакон, създаден със съдействието на специалиста в областта на стъкларството Venini. Красивото стъклено шишенце е разработвано дълги месеци преди да бъде одобрено във фабриката на Venini.

YVES SAINT LAURENT venini

Флаконът на специалната лимитирана линия пристига в ярки жълто-червени преливащи се цветове и е създаден по така наречената технология “мурано”. YSL Paris L’Edition Venini е създаден от парфюмерката София Гросман. Парфюмерката каза, че черпи своето вдъхновение за парфюма от Маракешката роза, която се крие в сърцето на новото класическо ухание.

Нотки на YSL Paris L’Edition Venini

Връхни: зелени нотки, роза, мимоза, синчец, бергамот и здравец;

Сърдечни: виолетки, лилия, корен от ирис, роза от Маракеш, иланг-иланг и момина сълза;

Базови: кехлибар, мъх, мускус, сандалово дърво, кедър и хелиотроп;

Клипа на YSL Paris L’Edition Venini и още…

Продажбата на YSL Paris L’Edition Venini ще започне от края на 2014-та година, парфюма ще бъде пуснат в тираж от само 10 бройки всяка от които ще струва поне 6000 Евро по предварителни данни. Две бройки ще има в галериите Лафает Хънсман и Принтемпс Хънсман във франция. Останалите са разпределени в САЩ, Китай и Дубай.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!