Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum 2015 нов парфюм!

Yves Saint Laurent Manifesto Le ParfumПрез началото на 2015-та година Yves Saint Laurent представи своят нов дамски парфюм Manifesto Le Parfum, който наследи завета поставен от предшествениците си Manifesto (2012), който е типично цветно-ориенталски аромат последван от Manifesto L’Elixir през (2013) и Manifesto L’Eclat след това през (2014).

За едно нещо сме съгласни с модните дизайнери и това е, че имаше нужда от по-силна композиция с по-дълбоки сенки и богат аромат. И тази нужда беше пренесена в новият аромат на Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum, където ще срещнем приятни и подбрани цитрусови нотки с блаженият стил и класическа линия от бели цветя, придружени от малко по тежката дървесна база.

Създатели на Manifesto Le Parfum са едни от най-добрите парфюмери изобщо – Лок Донг и Ан Флипо, които носят пълната отговорност за самото ухание, което между другото ще се предлага във флакони от 30 и 50ml с концентрация Extrait de Parfum. Датата на премиерата на парфюма ще е 2-ри Март, и се очаква новият му аромат да запълни нуждите от висококачествен парфюм за зимата и студеното време което се заформя навън.Рекламно лице на Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum е Джесика Частайн, а рекламният клип е дело на Мерт и Маркус,

Нотки на Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum

Връхни: бергамот;

Сърдечни: жасмин и ирис;

Базови:сандалово дърво, бобова тонка и бензоин.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!