Yves Saint Laurent Manifesto L’Eclat последният парфюм за 2013-та

Yves Saint Laurent Manifesto L’Eclat

След представянето на Yves Saint Laurent Manifesto предната година, специално за края на 2013-та година от Френската модна къща обявиха премиерата на Yves Saint Laurent Manifesto L’Eclat и това че той ще бъде техният последен парфюм за 2013-та.

Парфюмери на новото продължение на линията са Anne Flipo и гениалният Loc Dong, които дават на композицията на парфюма нов по-зелен и свеж аромат подсилващ чувството за женственост на тези от вас които го носят. Ароматът му разцъфва със връхните нотки на черна боровинка, нероли и бергамот. Наистина невероятна композиция която много добре се вплита със сърцето изградено аромата на червени рози, портокалови цветове, цветовете на жасмин и фрезия. Базовият аромат се появява след 30-тата минута със невероятният дъх на бобова тонка, сандалово дърво, кашмир и ванилия.

Manifesto L’Eclat

Manifesto L’Eclat

Лице на рекламната кампания на парфюма е актрисата Джесика Частайн, а фотографите които са я заснели са Маркус и Мерт. Уханието на новият парфюм може да се намери в невероятно красивите леко лилави флакони със златни мотиви в разфасовки от по 30/50/90ml под формата на Тоалетна Вода.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply