Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector 1983-2014 за дамите

Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector

Френският моден гигант Yves Saint Laurent представи своят нов-стар парфюм с който да възобновят линията започнала през 1983-та година с дамският парфюм Paris. Наследникът на завета  за който в края на деня и месец Август 2014-та научих ще се казва Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector.

Новото ухание се очаква да поеме своят бляскав път към средата на месец Септември 2014-та година, то ще бъде съвременна версия на цветният парфюм от 80-те години на миналият век. Създателят на аромата на Paris Rebel Collector е добре познатият Лок Донг.

Какво още можем да кажем за Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector?

Както всички знаем Париж е градът на любовта. И парфюмът Paris също черпи необяснима енергия и живота от любовните ласки и преживявания. Създаден за дамите които искат да експериментират със своята визия и впечатлението което оставят, за тези които искат да са по разкрепостени и в същото време не отблъскващи с прекомерна натрапчивост.

Парфюмът идва в същата форма и бутилка като своят предшественик, но в искрящ металически цвят.

Нотки на Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector

Връхни: розов пипер, доматени листа и цитрусови плодове;
Сърдечни: роза;
Базови: кехлибар, светли дървесни нотки и мускус.

Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!