Защо пропуснахме Lady Million Absolutely Gold ?

Lady-Million-Absolutely-Gold
Paco Rabanne представи по-миналата година една лимитирана версия на Lady Million от 2010-та, която забравихме да споменем. Въпреки, че в момента е почти невъзможно да се открият останали Lady Million Absolutely Gold от 2012-та този парфюм трябва да бъде споменат и в нашият блог, защото е част от най-популярната линия парфюми на Пако Рабан!

Нямам обяснение защо сме пропуснали да го споменем в блога на bg-parfum.info и сега с тази статия поправяме грешката си!

Уханието на Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold бе пуснато в ограничен тираж и можеше да се закупи само в периода 15 Юни до 13 Август 2012-та година от големите туристически агенции и летища.

Ароматът му съдържа класическите акорди от бели цветя след които се усеща композицията от плодово-дървесните нюанси на останалите нотки.

Уханието му ще може да се открие в същият луксозен флакон в който бе представен и първият Lady Million имащ формата на диамант облечен в злато и с обем от 80ml. За разлика от първият Million за жени обаче който беше с концентрация от EDP тази лимитирана версия се предлага като чист екстракт!

Поради това с този парфюм трябва да се внимава защото, както знаете по концентрираните парфюми понякога дори предизвикват алергични реакции!

Ароматът на Lady Million Absolutely Gold е много траен и интензивен, заради което е по-подходящ за ползване през вечерта и когато времето е по-студено, каквото обикновено е времето през късната есен и зимата!

Нотки на Lady Million Absolutely Gold

Връхни: малина;

Сърдечни: жасмин и цветове от портокал;

Базови: кашмир и нероли.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!